Skrb za stranke

Za naše podjetje je skrb za stranke ključnega pomena. Svojim strankam želimo bivanje v več stanovanjskih objektih olajšati, ga narediti enostavnejšega.

Izberite področje

Spletni upravnik 24 ur na dan.

Preverite obračunske podatke in ostale podatke vašega stanovanja in objekta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Prijavne podatke najdete na računu rednega obračuna.

Pomoč pri sanacijah in obnovah

Strankam svetujemo pri izvedbi sanacij in obnov objektov kakor tudi stanovanj. Pomagamo pri pridobivanju ponudb izvajalcev in nadziramo in vodimo kasnejše izvajanje del.

Koristne spletne povezave

Iščete spletno stran distributerja ali dobavitelja električne energije ali upravno enoto Nova Gorica? Iščete stanovanjski zakon? Na povezavi najdete koristne povezave, ki bi Vas utegnile zanimati.

Pogosta vprašanja in nasveti

Imate vprašanje za nas? Na povezavi preverite bazo podatkov v kateri boste našli najpogostejša vprašanja stanovalcev z odgovori upravnika oz. nam pišite.

Plačilo položnic

Plačilo položnic je mogoče na več načinov. Na povezavi preverite kje lahko plačate položnice upravniku brez provizije. V primeru, da želite direktno bremenitev najdete pristopni obrazec v zavihku obrazci.

Obvestila in novice

V razdelku Obvestila in novice najdete aktualne teme in dogodke v povezavi z upravljanjem in ostalimi zadevami, ki se tičejo upravnika oziroma stanovalce več stanovanjskih objektov.

Kontakt

Dosežete nas lahko preko priloženih kontaktov

FERTIS D.O.O.

Vojkova cesta 61 A
5000 Nova Gorica

05 333 10 20

040 451 025

05 333 10 21 (faks)

upravljanje@fertis.si

Pošljite nam sporočilo

Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na spletni strani fertis.si. Več o pogojih na strani "Politika zasebnosti".

2 + 4 =