O podjetju FERTIS d.o.o.

družba za upravljanje z nepremičninami
 

Družba Fertis d.o.o. je ustanovljena in ustrezno registrirana za opravljanje storitev upravljanja stanovanj, kot to določa Stanovanjski zakon.

Z upravljanjem se aktivno ukvarjamo od sprejetja Stanovanjskega zakona leta 1991. Skozi to obdobje smo pridobili veliko izkušenj in znanja pri upravljanju večstanovanjskih stavb. Poleg samega upravljanja opravljamo tudi razna vzdrževalna dela, kar je po našem mnenju najracionalnejše glede na časovni odziv ter ceno.

Na področju upravljanja z nepremičninami uživamo zaupanje več kot 80 poslovno stanovanjskih objektov. Tu smo zato, da vam pomagamo in svetujemo ter uredimo vse potrebno v zvezi z vašim objektom, stanovanjem in bivanjem. Po želji strank prilagodimo upravljanje kateri koli vrsti objekta. Storitve upravljanja izvajamo na področju celotne Goriške.

Narava dela pri gospodarjenju in upravljanju s stanovanjskimi in poslovnimi objekti je zelo raznolika, kar zahteva širok izbor strokovnih znanj ter poznavanje raznolikih področji dela. Skladno z željo po strokovnem in kakovostnem opravljanju naših storitev na področju upravljanja ima naše podjetje poleg redno zaposlenih delavcev z ustreznimi znanji in izkušnjami še večje število preverjenih in zanesljivih zunanjih sodelavcev različnih strok ter poslovnih partnerjev, s katerimi v celoti pokrivamo zahteve na tem področju.

Skozi naše delo se trudimo omogočiti vsem stanovalcem kvalitetno bivanje v stanovanjski skupnosti. S strokovno usposobljenim osebjem in preudarno izbiro podizvajalcev preprečujemo ali hitro odpravljamo vse morebitne okvare in škode na objektih. Trudimo se, da bi vam bile naše storitve vedno na razpolago, saj se zavedamo, da je redna skrb in vzdrževanje v večstanovanjskem objektu osnova za prijeten dom vsakega lastnika ali najemnika. Za kakovostne storitve zagotavljamo tudi nizke stroške.

 

 

OSNOVNI PODATKI

Naziv podjetja: Fertis d.o.o.

Sedež: Vojkova cesta 61, 5000 Nova Gorica

Matična številka: 5421446000

Davčna številka: SI 98184857

Transakcijski račun: IBAN SI56 0475 0000 1194 606 (NOVA KBM d.d.)

Zastopnik: Ferjančič Januš, direktor

Uradne ure

Ponedeljek – Petek

8.00 – 12.00 in 13.00 – 16.00

Nonstop preko spleta na portalu eUpravnik.

Sobote nedelje in praznike ne obratujemo, za izredne primere smo dosegljivi na dežurni številki.

Reference

Objekti, ki jih imamo v upravljanju

VOJKOVA CESTA 61 A, NOVA GORICA

Kontakt

Dosežete nas lahko preko priloženih kontaktov

FERTIS D.O.O.

Vojkova cesta 61 A
5000 Nova Gorica

05 333 10 20

040 451 025

05 333 10 21 (faks)

upravljanje@fertis.si

Pošljite nam sporočilo

Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na spletni strani fertis.si. Več o pogojih na strani "Politika zasebnosti".

8 + 1 =